KONKURRENCE

KONKURRENCE
Vind et maleri til en værdi af kr. 8.000!
Det eneste du skal gøre for at deltage, er at følge Scandinavian Art by Lone Luna på facebook  denne og skrive, hvem du synes, der skal vinde maleriet, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Inspirationen til maleriet "MALLORCA" er lys, varme, natur og en fantastisk energi - mange indtryk fra mine rejser. Maleriet måler 100 * 100 cm og er acryl på lærred.

Vinderen findes onsdag den 30. oktober 2019 og får direkte besked. Konkurrencen er ikke associeret med Facebook

 

Konkurrencebetingelser

Du skal være 18 år for at kunne deltage i konkurrencer fra Scandinavian Art by Lone Luna. Vinderen kontaktes direkte på Facebook. Når en vinder er trukket, vil denne blive bedt om at sende kontaktinformationer, i en privat besked. Præmien skal afhentes i mit atelier i Aarhus. 

Har vinderen af en konkurrence ikke reageret på henvendelsen efter en uge, bortfalder krav på præmien, og der udtrækkes en ny vinder.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Jeg forbeholder mig retten til at offentliggøre navn på vinderne af konkurrencen.

Når du deltager i en konkurrence, er du indforstået med konkurrencebetingelserne.

Jeg forbeholder mig retten til at afslutte en konkurrence uden forudgående varsel, hvis jeg vurderer, at dette er nødvendigt.